Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2009
|
61
|
04
|
Tytuł artykułu
Techniki mycia stosowane w przemyśle mięsnym
Autorzy
Piepiorka J.
,
Diakun J.
,
Kubiak M.S
,
Sencio M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
czyszczenie
dezynfekcja
innowacje
maszyny czyszczace
mycie
mycie wysokocisnieniowe
myjki
myjki cisnieniowe
myjnie komorowe
myjnie tunelowe
przemysl miesny
przetworstwo miesa
przetworstwo spozywcze
sterylizacja
system CIP
systemy mycia
urzadzenia czyszczace
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
04
Opis fizyczny
s.6-9,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Piepiorka J.
autor
Diakun J.
autor
Kubiak M.S
autor
Sencio M.
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-cf37d35b-5b6e-4d35-9cc6-ff14fdcfc142
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.