Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2011
Tom
10
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Comparison of quality attributes of buffalo meat curry at different storage temperature
(
Kandeepan G.
,
Anjaneyulu A.
,
Kondaiah N.
,
Mendiratta S.
)
artykuł:
Content of bioactive compounds and antioxidant capacity of pumpkin puree enriched with japanese quince, cornelian cherry, strawberry and apples
(
Nawirska-Olszanska A.
,
Biesiada A.
,
Sokol-Letowska A.
,
Kucharska A.
)
artykuł:
Characterisation of five potato cultivars according to their nutritional and prohealth components
(
Gumul D.
,
Noga M.
,
Sabat R.
)
artykuł:
Evaluation of the effect of diet composition and B-group vitamins supplementation on selected calcium metabolism parameters in female rats
(
Sadowska J.
)
artykuł:
Changes in the phenolic acid content during wort boiling and whirlpool
(
Szwajgier D.
,
Bancarzewska M.
)
artykuł:
Influence of glycosidases addition on selected monoterpenes contents in musts and white wines from two grape varieties grown in Poland
(
Dziadas M.
,
Jelen H.
)
artykuł:
Evaluation of the antiradical potential of fruit and vegetable snacks
(
Gramza-Michalowska A.
,
Czlapka-Matyasik M.
)
artykuł:
Application of immobilized cell preparation obtained from biomass of Gluconacetobacter xylinus bacteria in biotransformation of glycerol to dihydroxyacetone
(
Stasiak-Rozanska L.
,
Blazejak S.
,
Miklaszewska A.
)
artykuł:
Appreciation of concentration of lipoproteins and apolipoproteins in serum of male rats under the influence of diet change composition and its supplementation with group B vitamins
(
Goluch-Koniuszy Z.
,
Wierzbicka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.