Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2000
|
06
|
Tytuł artykułu
Modyfikowanie walorów dietetycznych tłuszczu mlecznego krów przy użyciu soli CaKT oleju lnianego i rybnego
Autorzy
Brzoska F.
,
Gasior R.
,
Sala K.
,
Zyzak W.
Warianty tytułu
EN
Modification of the dietary parameters of cows' milk fat with CaFA salt made from linseed or fish oil
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mleko
tluszcz mlekowy
walory dietetyczne
bydlo
krowy mleczne
zywienie zwierzat
sole wapniowe kwasow tluszczowych
wydajnosc zwierzat
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2000
Tom
06
Opis fizyczny
s.24-28,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzoska F.
Zakład Paszoznawstwa i Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Instytut Zootechniki w Balicach
autor
Gasior R.
autor
Sala K.
autor
Zyzak W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-cada96eb-1092-4cbf-b95f-40d050fa391a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.