Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Aktualne wymagania krajowe dotyczące stosowania dozwolonych substancji dodatkowych
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Szynka wielkanocna w tradycji polskiej
(
Denaburski J.
)
artykuł:
Wino w kuchni
artykuł:
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
(
Zin M.
,
Duma P.
)
artykuł:
System TEMPO w mikrobiologicznym labolatorium analitycznym
(
Kunicka-Styczynska A.
)
artykuł:
Prywatna pochwała domowej kiełbasy
(
Rutkowska M.
)
artykuł:
Przyprawy warzywne - naturalne bogactwo smaku i aromatu
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Światowa Organizacja Zdrowia Zwierząt o bezpieczeństwie żywności
(
Lis H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.