Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2009
|
61
|
02
|
Tytuł artykułu
Pieprz - jedna przyprawa, wiele smaków
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M.S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki do zywnosci
pieprz
pieprz bialy
pieprz czarny
pieprz zielony
Piper nigrum
przemysl miesny
przetwory miesne
przyprawy
smakowitosc
zywnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
02
Opis fizyczny
s.18-19,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
autor
Kubiak M.S.
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-c66731a4-d9c0-4626-9902-c0ad4b8c9318
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.