PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 10 | 4 |

Tytuł artykułu

The influence of pH and Fe(II) ions on physicochemical properties of oxidised potato starch

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

4

Opis fizyczny

http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue4/art-16.html

Twórcy

autor
  • Department of Analysis and Evaluation of Food Quality, Agricultural University of Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-c61d407b-4dd8-42f2-b05d-ab556a89b913
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.