PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 20 |
Tytuł artykułu

Wpływ różnych olejów roślinnych na skład podstawowy i profil kwasów tłuszczowych mięsa kurcząt brojlerów

Warianty tytułu
EN
The influence of different plant oils on the basal composition and fatty acid profile of broiler chicken meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Opis fizyczny
s.235-238,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Podlaska w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-c5acd00e-c286-4acc-be14-18e95903f11e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.