PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 2(92) |

Tytuł artykułu

Technologiczne i systemowe uwarunkowania w funkcjonowaniu wybranej Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej na podstawie produkcji mleka UHT o zawartości tłuszczu 3,2 %

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Technology and system conditions in the functioning of the selected district dairy cooperative on the basis of milk UHT fat content 3,2% production

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.149-165,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
autor
  • Katedra Analizy Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-c5340d0a-f6fa-4622-be04-faf4f73d7ffb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.