PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 1(57) |

Tytuł artykułu

Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego

Warianty tytułu

EN
Technological aspects and functioning of HACCP system in chosen meat industry company

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.101-123,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
autor
  • Katedra Analizy Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-c2c6bd43-8498-49d8-8c02-534fffee3c1f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.