Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2011
|
09
|
Tytuł artykułu
Eliksir młodości dla każdej restauracji
Autorzy
Frackowiak M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
restauracje
zasady dzialania
fazy funkcjonowania restauracji
produktywnosc
rozwoj przedsiebiorstw
zakladanie firm
strategia rozwoju
sukcesy
porazki
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Numer
09
Opis fizyczny
s.36-38,rys.,fot.
Twórcy
autor
Frackowiak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-c1b31606-2858-4cdf-acf4-0027ff9d1153
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.