Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2000
|
48
|
Tytuł artykułu
Wpływ różnego poziomu kwasu fumarowego w mieszankach na ich smakowitość w żywieniu odsadzonych prosiąt
Autorzy
Falkowski J.
,
Bugnacka D.
,
Kozera W.
Warianty tytułu
EN
Effect of different level fumaric acid in diets on their palatability in weaned pig nutrition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
prosieta
prosieta odsadzone
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
kwas fumarowy
smakowitosc
test preferencji pasz
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2000
Tom
48
Opis fizyczny
s.321-327,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Falkowski J.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bugnacka D.
autor
Kozera W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-c1075efd-d7af-4f10-a88c-b4aa1dbd3891
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.