Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Antioxidant activity of different kinds of commercially available teas – diversity and changes during storage
(
Duda-Chodak A.
,
Tarko T.
,
Sroka P.
,
Satora P.
)
artykuł:
Some physicochemical properties of commercial modified starches irradiated with microwaves
(
Fortuna T.
,
Przetaczek-Roznowska I.
,
Dyrek K.
,
Bidzinska E.
,
Labanowska M.
)
artykuł:
Influence of nitrogen fertilization and retardants on baking value of the winter wheat
(
Szafranska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Sulek A.
)
artykuł:
Technological and nutritional aspects of utilisation of Triticale for extruded food production
(
Marciniak A.
,
Obuchowski W.
,
Makowska A.
)
artykuł:
Characteristics of fat from African ostrich Struthio camelus
(
Frontczak M.
,
Krysztofiak K.
,
Bilska A.
,
Uchman W.
)
artykuł:
Nutritive value of diets and nutritional status in girls and boys aged 12-15 years from region Wielkopolska
(
Regula J.
,
Wozniewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.