PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 11 | 04 |
Tytuł artykułu

Żywność funkcjonalna. Cz.II: Probiotyki

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
11
Numer
04
Opis fizyczny
s.58,60,tab,
Twórcy
autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-bffb5cc8-938f-4c71-9d1d-dc39c912a929
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.