Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2011
|
03
|
Tytuł artykułu
Dobre tłuszcze w dobrej kuchni
Autorzy
Szymula M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
zywienie czlowieka
zywienie zbiorowe
kuchnie
przyrzadzanie posilkow
smazenie
tluszcze smazalnicze
trendy
tluszcze roslinne
oliwa z oliwek
kucharze
zywienie racjonalne
walory zdrowotne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Numer
03
Opis fizyczny
s.36-39,fot.
Twórcy
autor
Szymula M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-bcd5caea-091c-4a29-9eb4-dd126663e64a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.