Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zdrowa Żywność - Zdrowy Styl Życia
2012
|
1
|
Tytuł artykułu
Wysoka jakość polskiej żywności
Autorzy
Achremowicz B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
zywnosc
jakosc
zywnosc prozdrowotna
rolnictwo
przemysl spozywczy
postep techniczny
postep technologiczny
postep organizacyjny
zatrudnienie
jakosc handlowa
ocena jakosci
maslo
przetwory miesne
produkty drobiarskie
sery twarogowe
miod pszczeli
ryby mrozone
konserwy rybne
bezpieczenstwo zdrowotne
bezpieczenstwo zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Zdrowa Żywność - Zdrowy Styl Życia
Rocznik
2012
Numer
1
Opis fizyczny
s.8-12,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Achremowicz B.
Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-b7c53701-1e86-4705-9c63-ff018b914c00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.