PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 13 | 1 |

Tytuł artykułu

Evaluation of boron in selected aquatic weeds as feed or food

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

1

Opis fizyczny

http://www.ejpau.media.pl/volume13/issue1/art-07.html

Twórcy

autor
  • Department of General Studies, Federal College of Agriculture, Akure 340001, Ondo State, Nigeria

Bibliografia

  • 1. Abulude F.O., 2005. Nutritional evaluation of aquatic weeds in Nigeria. Electr. J. Environ. Agric. Food Chem. 4(1), 835–840.
  • 2. Akobundu I.O., Agyakwa C.W., 1998. A hand book of West African weeds. I.I.T.A, Ibadan, Nigeria.
  • 3. Asaolu S.S., 1995. Modification of carmine method for the determination of boron in soil, sample, plant materials, composts, manure, irrigation water and nutrient solution. Afric. J. Sci. Technol. Ser. B, 7(2), 4–6.
  • 4. Barley J.M., 1992. The leaves we eat. SPC Handbook.
  • 5. Boron (B) – Chemical properties, healthy and environmental effects. 2007. Lenntech. htm.
  • 6. Boron – Scientific facts in boron. 2007. Green facts. htm.
  • 7. Eat well, be well. 2008. Food Standard Agency. Eat well be well boron. htm.
  • 8. Essence of life LLC. 2002. Boron-Boron. htm.
  • 9. Its elemental – The element boron. 2006.Jefferson Lab. htm.
  • 10. Setten M.J. van, Uijttewaal M.A., de Wijs G.A., de Groot R.A., 2007. Thermodynamic stability of boron: The role of defects and zero point motion. J. Am. Chem. Soc. 129, 2458–2465.
  • 11. The economics of boron. 2006. Roskill Information Services, Ltd.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-b6ae9432-4dfb-4985-b6ec-2a5a1cd4c0fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.