Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bydło
2010
|
07
|
Tytuł artykułu
Odkrywamy nowe smaki znanych potraw. Minestrone na rosole z wołowiny
Autorzy
Chojnacka R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
zywienie czlowieka
minestrone na rosole z wolowiny
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Bydło
Rocznik
2010
Numer
07
Opis fizyczny
s.78,fot.
Twórcy
autor
Chojnacka R.
Studium Wiejskiego Gospodarstwa Domowego, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-b3f9f2bd-847d-4d79-86f9-762255f855b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.