PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 07 | 3 |

Tytuł artykułu

Ocena zawartości składników mineralnych w różnych fazach dojrzałości owoców patisona

Warianty tytułu

EN
The estimation of mineral components in different stages of the ripening of patisson fruits

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

07

Numer

3

Opis fizyczny

s.196-203,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Akademia Rolnicza w Szczecinie
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-ae03d6d7-1710-40ba-bf2d-ef34c1513d1a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.