Warianty tytułu
Preliminary characteristics of meat performance of the lambs-crossbreds of Merino ewes with prolific breeds and meat-type breed, depending on the method of fattening
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
hodowla zwierzat
owce
owca merynos
owce plenne
owce miesne
krzyzowanie zwierzat
mieszance trojrasowe
jagnieta
genotyp
tucz
tucz intensywny
tucz srednio intensywny
wyniki tuczu
uzytkowosc miesna
wartosc rzezna
ocena poubojowa
masa ciala
przyrosty dobowe
zuzycie paszy na 1 kg przyrostu
tusze jagniece
sklad tkankowy
klasyfikacja EUROP
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Opis fizyczny
s.209-217,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Zakład Hodowli Owiec i Kóz, Zootechniczny Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki w Krakowie
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-ac7c2f71-0090-46d1-95df-c4713d4ed602