Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
4
|
Tytuł artykułu
Nieśność i jakość jaj kur otrzymujących wodny wyciąg z surowego czosnku
Autorzy
Majewska T.
,
Pudyszak K.
,
Antoszkiewicz Z.
,
Majewska K.
Warianty tytułu
EN
Egg laying and egg quality of hens fed with addition of water raw garlic extract
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
kury
kury Hy-Line
kury nioski
czosnek
wyciag wodny z surowego czosnku
wyniki produkcyjne
niesnosc
tempo niesnosci
zuzycie paszy na produkcje 1 jaja
jaja
jakosc
sklad morfologiczny
masa jaja
masa zoltka jaja
masa bialka jaja
masa skorupy
witamina A
poziom witamin
poziom cholesterolu
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
4
Opis fizyczny
s.93-98,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Majewska T.
Katedra Drobiarstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Pudyszak K.
autor
Antoszkiewicz Z.
autor
Majewska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-a6636d46-3b0b-4b25-8c1d-362694eab949
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.