Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Projekt zintegrowany UE "ISAFRUIT". Zwiększenie spożycia owoców poprzez interdyscyplinarne podejście prowadzące do uzyskania wysokiej jakości za pomocą zrównoważonych i bezpiecznych dla środowiska metod. Cz.1.
(
Plocharski W.
)
artykuł:
Krajowa Rada Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw o sytuacji branży przed sezonem 2007 r.
(
Lazarowicz A.
)
artykuł:
"Piwowarstwo polskie w Unii Europejskiej" - XII Szkoła Technologii Fermentacji (1)
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (59). Będziemy pierwsi w Unii Europejskiej! Projekt nowelizacji ustawy o wychowaniu w trzeźwości
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Nie będzie łatwiej, będzie lepiej
(
Szot E.
)
artykuł:
Nowe urządzenie produkcji B&P Engineering. Stacja pasteryzacji i filtracji
artykuł:
BioFach 2007 - oferta z Polski (cz.2)
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Sukcesy i bariery w rozwoju chłodnictwa w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej - analiza ankiety
(
Jedrzejewska J.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw - kwiecień 2007 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Konferencja winiarska. Finansowanie działalności inwestycyjnej oraz aktualizacja przepisów winiarskich
(
Rosa J.
)
artykuł:
Bioetanol z kukurydzy - czy warto produkować?
(
Kawa-Rygielska J.
)
artykuł:
Nielsen. Rynek produktów dżemowych
(
Mechlinski J.
)
artykuł:
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - kwiecień 2007 r.
artykuł:
Polielektrolity - nowe produkty w ofercie Kemipolu
(
Chmielewski K.
)
artykuł:
Warzywa minimalnie przetworzone a skażenie mikrobiologiczne
(
Szwejda J.
,
Czapski J.
)
artykuł:
Pierwsze Forum Producentów Żywności Ekologicznej - problemy i propozycje rozwiązań
(
Kamionek J.
)
artykuł:
Szkody przymrozkowe w sadach oszacowane 10 maja 2007 r.
(
Mika A.
)
artykuł:
Konferencja napojowa KIG PR w Toruniu
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Priorytetem działań KRPiZOiW jest dbałość o interesy branży. Rozmowa z Władysławem Mazurem, przewodniczącym Krajowej Rady Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw
(
Przegalinska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.