Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Bakterie Listeria monocytogenes. Cz.I. Występowanie i źródła zanieczyszczeń żywności
(
Sip A.
)
artykuł:
Finansowanie outsourcingu z wykorzystaniem pomocy publicznej
(
Rozycka J.
)
artykuł:
Obowiązki operatorów urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych
(
Dobrzynski M.
)
artykuł:
Innowacje w tworzeniu smaku żywności dla sportowców zawierającej białko
artykuł:
Opłaty za korzystanie ze środowiska. Czy ewidencjonować czynniki HFC?
artykuł:
Dodatki do żywności. Wywiad z ekspertem firmy TUV Rheinland Polska dr Zbigniewem Oczadły
artykuł:
Mrożone dania gotowe
(
AL
)
artykuł:
Innowacyjne technologie kriogeniczne
(
Sikora K.
,
Jedryka W.
)
artykuł:
Brau Beviale 2010 przekonuje swoją atrakcyjną ofertą
artykuł:
Jubileusz 60-lecia Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej
(
Kurowska A.
)
artykuł:
Żywność pochodzenia morskiego – konsumpcja a potencjalne zagrożenia
(
Bykowski P. J.
)
artykuł:
Przetwórstwo żywności – oczekiwania i perspektywy
(
Achramowicz B.
)
artykuł:
Rynek mrożonych owoców i warzyw
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Nowa skrobia Novation Uno umożliwia deklarację czystości produktu
artykuł:
Techniki kriogenicznego chłodzenia i zamrażania
(
Gazda W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.