Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2009
Tom
16
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe frytek ziemniaczanych
(
Kowalczyk D.
,
Gustaw W.
)
artykuł:
Wpływ frakcjonowania i czasu słodowania ziarna jęczmienia na liczbę Kolbacha słodów oraz zawartość wolnego azotu alfa-aminokwasowego w brzeczkach
(
Szwed L.
,
Blazewicz J.
,
Zembold-Gula A.
,
Pelak M.
,
Dawidowicz A.
)
artykuł:
Wpływ procesu homogenizacji na właściwości tekstury i topliwość analogów serów topionych
(
Solowiej B.
)
artykuł:
XIV Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Jakość i bezpieczeństwo żywności – wyzwanie XXI wieku”
artykuł:
Badanie morfologii proszków otrzymanych podczas suszenia rozpyłowego hydrolizatu białkowego z dodatkiem maltodekstryny
(
Cupial D.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Jednoczesna identyfikacja trichotecenów typu A i B oraz zearalenonu w produktach kukurydzianych
(
Kawa-Rygielska J.
)
artykuł:
Profil kwasów tłuszczowych mleka sojowego fermentowanego różnymi szczepami bakterii fermentacji mlekowej
(
Zareba D.
)
artykuł:
Jakość pieczywa pszennego z udziałem błonnika pokarmowego różnego pochodzenia
(
Wojciechowicz A.
,
Gil Z.
)
artykuł:
Badania nad wpływem dodatku preparatów pektyn wysoko metylowanych na parametry jakościowe nektarów truskawkowych
(
Kalisz S.
,
Marszalek K.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania surowców odpadowych w procesie fermentacji propionowej
(
Kosmider A.
,
Drozdzynska A.
,
Czaczyk K.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Wacław Leszczyński doktorem honoris causa Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
(
Fortuna T.
)
artykuł:
Zawartość wybranych związków przeciwutleniających w gryce i produktach powstałych podczas jej przerobu
(
Dziedzic K.
,
Drozdzynska A.
,
Gorecka D.
,
Czaczyk K.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Paweł M. Pisulewski 1945-2009
(
Leszczynska T.
)
artykuł:
Wymiana masy w procesie odwadniania osmotycznego owoców kiwi
(
Rzaca M.
,
Witrowa-Rajchert D.
,
Tylewicz U.
,
Dalla Rosa M.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Jakość pieczywa pszennego w zależności od dodatku otrąb pochodzących z różnych odmian gryki
(
Fujarczuk M.
,
Zmijewski M.
)
artykuł:
Przeżywalność Lactobacillus paracasei LPC-37 w serach dojrzewających typu szwajcarskiego
(
Aljewicz M.
,
Cichosz G.
,
Laniewska-Trokenheim L.
,
Danowska-Oziewicz M.
,
Lukaszuk-Kepka W.
)
artykuł:
Wpływ zmiennego czasu ubijania na właściwości reologiczne pian otrzymanych z różnych preparatów białek serwatkowych i sproszkowanej albuminy jaja
(
Nastaj M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.