Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
50
Czasopismo
Nowości Warzywnicze
Wydawca
-
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
50
artykuł:
Nowe aspekty badań nad plamistością bakteryjną pieczarki (Agaricus bisporus)
(
Szumigaj-Tarnowska J.
,
Szymanski J.
)
artykuł:
Plenność, jakość i trwałość przechowalnicza różnych odmian i mieszańców warzyw uprawianych w Rosji
(
Litvinov S. S.
,
Borisov V. A.
,
Romanowa A. V.
,
Polyakov A. V.
,
Adamicki F.
)
artykuł:
Chwasty i zabiegi agrotechniczne po powodzi oraz na polach podtopionych
(
Dobrzanski A.
)
artykuł:
Jakość sensoryczna marchwi świeżej i przechowywanej z uprawy ekologicznej
(
Wrzodak A.
,
Elkner K.
)
artykuł:
Ocena przydatności do jednokrotnego zbioru owoców nowych linii hodowlanych pomidora gruntowego
(
Zalewska-Korona M.
,
Jablonska-Rys E.
)
artykuł:
Zróżnicowanie cech morfologicznych zasobów genetycznych czosnku pospolitego (Allium sativum L.) nie tworzącego pędów kwiatostanowych
(
Kotlinska T.
,
Olas-Sochacka M.
)
artykuł:
Jakość sensoryczna warzywnych przetworów ekologicznych z papryki i fasoli szparagowej
(
Kosson R.
,
Elkner K.
,
Szafirowska-Waledzik A.
)
artykuł:
Krioprezerwacja zasobów genetycznych czosnku pospolitego (Allium sativum L.) tworzącego pędy kwiatostanowe
(
Olas-Sochacka M.
,
Kotlinska T.
)
artykuł:
Ocena przydatności do przetwórstwa owoców pomidora gruntowego nowych linii hodowlanych
(
Jablonska-Rys E.
,
Zalewska-Korona M.
)
artykuł:
ak zmniejszyć ryzyko porażenia szparagów przez grzyby z rodzaju Fusarium?
(
Tuszynska M.
)
artykuł:
Żywność ekologiczna według kodeksu żywnościowego – Codex Alimentarius
(
Kosson R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.