Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Analysis of conditionality of sensory quality longissimus lumborum muscle after heat treatment
Autorzy
Przybylski W.
,
Jaworska D.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Poltorak A.
,
Niemyjski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
carcass
fattener
longissimus lumborum
microstructure
muscle
Polish Landrace sow
Polish Large White breed
pork meat
raw material
sensory quality
slaughter value
technological quality
thermal treatment
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue4/art-10.html
Twórcy
autor
Przybylski W.
Department of Engineering and Catering Technology, Faculty of Human Nutrition and Consumer Science, Warsaw Agricultural University, SGGW, Nowoursynowska 159 C, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Jaworska D.
autor
Czarniecka-Skubina E.
autor
Poltorak A.
autor
Niemyjski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-9aa6c053-96a9-4a9d-ad52-1948e330611f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.