Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
Rocznik
2010
Tom
85
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Przebieg i leczenie babeszjozy u ciężarnych suk
(
Adaszek L.
,
Kusy R.
,
Kutrzuba J.
,
Garbal M.
,
Winiarczyk S.
)
artykuł:
Zrzeszenie Lekarzy Weterynaryjnych Rzeczypospolitej Polskiej (1930–1991)
(
Lis H.
)
artykuł:
W sprawie studenckich praktyk wakacyjnych
(
Krzeminski J.
)
artykuł:
Prawne formy działania administracji weterynaryjnej. Część I. Pojęcie i klasyfikacja form działania administracji publicznej
(
Rudy M.
)
artykuł:
Miejsce świadczenia usług weterynaryjnych po 1 stycznia 2010 r.
(
Szymankiewicz M.
)
artykuł:
Wytyczne Kodeksu Żywnościowego w zakresie funkcjonowania analizy ryzyka w bezpieczeństwie żywności do wdrożenia przez odpowiednie organy władzy państwowej
(
Kwiatek K.
,
Kowalczyk E.
)
artykuł:
Rola czynników modulujących angiogenezę
(
Badowska-Kozakiewicz A. M.
)
artykuł:
Endogenne peptydy opioidowe a ból trzewny
(
Kania B. F.
,
Juniak M.
)
artykuł:
Zastosowanie immunoterapii swoistej w leczeniu zwierząt z alergią
(
Wilkolek P.
,
Szczepanik M.
)
artykuł:
Zawody w wyszkoleniu i sportach dla psów. Część I
(
Misiewicz J.
)
artykuł:
Selen chroniony - najbardziej efektywna forma podaży selenu w żywieniu przeżuwaczy
(
Wlodarczyk R.
,
Birkle B.
)
artykuł:
Światowa patomorfologia weterynaryjna bliżej Polski i klinicysty
(
Jagielski D.
,
Szarek J.
)
artykuł:
Czynniki wpływające na farmakokinetykę weterynaryjnych leków przeciwbakteryjnych
(
Posyniak A.
)
artykuł:
Próby stosowania broni biologicznej i chemicznej w starożytności oraz epidemie i ich wpływ na dzieje
(
Janeczek M.
,
Chroszcz A.
,
Ozog T.
)
artykuł:
Charakterystyka układu produkującego i transportującego żółć u psa
(
Romanski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.