PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 22 |

Tytuł artykułu

Właściwości fizykochemiczne jaj kury, emu i strusia afrykańskiego

Warianty tytułu

EN
Physico-chemical properties of chicken, emu and african ostrich eggs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

22

Opis fizyczny

s.65-69,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Towaroznawstwa i Kształtowania Jakości, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-8e2eab26-b181-45a5-b622-e47101a6da33
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.