Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2009
Tom
16
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wzbogacanie maślanki w wapń, magnez oraz białka serwatkowe
(
Ziarno M.
,
Zareba D.
,
Piskorz J.
)
artykuł:
Rola błonnika pokarmowego w kształtowaniu cech funkcjonalnych ciasta i chleba bezglutenowego
(
Diowksz A.
,
Sucharzewska D.
,
Ambroziak W.
)
artykuł:
Jakość pieczywa żytniego z dodatkiem zakwasów
(
Ostasiewicz A.
,
Ceglinska A.
,
Skowronek S.
)
artykuł:
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na wybrane parametry jakościowe owoców kandyzowanych
(
Pietrzyk S.
,
Fortuna T.
,
Bojdo-Tomasiak I.
,
Morawiec K.
)
artykuł:
Ocena mechanicznych właściwości ciastek kruchych metodą instrumentalną
(
Zbikowska A.
,
Rutkowska J.
,
Marcinkiewicz A.
)
artykuł:
Makro- i mikroelementy w wybranych asortymentach piwa
(
Rajkowska M.
,
Holak M.
,
Protasowicki M.
)
artykuł:
Wpływ opakowania na trwałość mleka spożywczego
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Pulawski A.
)
artykuł:
Zawartość błonnika pokarmowego i kwasu fitynowego w chlebie orkiszowym w zależności od odmiany pszenicy
(
Siemianowska E.
,
Skibniewska K. A.
,
Tyburski J.
,
Majewska K.
,
Meyer-Wieneke A.
,
Heistermann C.
)
artykuł:
Wpływ egzogennych preparatów fitaz na zawartość fosforanów inozytolu w cieście i pieczywie żytnim
(
Dulinski R.
,
Zyla K.
)
artykuł:
Odwadnianie osmotyczne owoców w roztworach zawierających fruktooligosacharydy
(
Piasecka E.
,
Uczciwek M.
,
Klewicki R.
)
artykuł:
Zawartość witaminy C i pojemność przeciwutleniająca owoców i przecierów z żurawiny błotnej i wielkoowocowej
(
Mazur B.
,
Borowska E. J.
,
Polak M.
)
artykuł:
Wpływ promieniowania UV na stan mikrobiologiczny skorupy oraz jakość treści jaj
(
Szablewski T.
,
Kijowski J.
,
Cegielska-Radziejewska R.
,
Dziedzic A.
,
Kaminska A.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Podstawowy skład chemiczny oraz wybrane parametry fizykochemiczne mięsa jagniąt tuczonych paszami suchymi lub z udziałem zielonek
(
Grzeskowiak E.
,
Borys B.
,
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Lisiak D.
)
artykuł:
Skład kwasów tłuszczowych – z uwzględnieniem izomerów trans – w wybranych ciastach
(
Paszczyk B.
,
Borejszo Z.
,
Szewczyk A.
)
artykuł:
Poziom zapewnienia jakości świadczonych usług przez sieć barów bistro w opinii klientów
(
Nowicki P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.