Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Sensory evaluation and rheological properties of yoghurts prepared from goat, cow and sheep milk
(
Domagala J.
)
artykuł:
The effect of competitive adsorption between proteins of dried egg yolk and Tween 65 on the stability and microstructure of oil-in-water emulsions
(
Bortnowska G.
)
artykuł:
Effects of diet composition and supplementation with selected vitamins B on amount and distribution of fat tissue and blood concentration of lipid components in rat
(
Friedrich M.
,
Sadowska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.