Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2010
Tom
25
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Cranberry and strawberry juices - influence of method production on antioxidants content and antioxidative capacity
(
Narwojsz A.
,
Borowska E.
)
artykuł:
Application of microsatellite DNA variation in Russian sturgeon (Acipenser gueldenstaedti) and sterlet Acipenser ruthenus cultured in a Polish fish farm
(
Fopp-Bayat D.
,
Furgala-Selezniow G.
)
artykuł:
An experimental device for eggs incubation and fish larvae rearing under laboratory conditions
(
Krejszeff S.
,
Zarski D.
,
Kucharczyk D.
,
Kupren K.
,
Targonska K.
,
Mamcarz A.
)
artykuł:
Evaluation of diversity of submerged and emergent flora of Lake Szeląg Wielki as threatened by a pesticide tomb
(
Grzybowski M.
,
Szarek J.
,
Skibniewska K.
,
Guziur J.
)
artykuł:
Heterogeneity in development of the ovaries of bleak, Alburnus alburnus (L.) in Lake Kortowskie in north-eastern Poland
(
Kopiejewska W.
,
Kozlowski J.
)
artykuł:
The influence of the wild boar on the biological and performance traits of domestic pigs
(
Klimiene A.
,
Klimas R.
)
artykuł:
Hatchery waste and hatchability of turkey eggs
(
Mroz E.
,
Orlowska A.
,
Stepinska M.
)
artykuł:
The effect of herd size on the yield and proximate composition of milk in active cattle populations in the region of Warmia and Mazury (NE Poland)
(
Micinski J.
,
Pogorzelska J.
)
artykuł:
The effect of prepared activating liquid on the survivability of ide Leuciscus idus (L.) embryos
(
Kucharczyk D.
,
Gomulka P.
,
Krejszeff S.
,
Zarski D.
,
Targonska K.
)
artykuł:
Capacity for somatic embryogenesis in different pea cultivars
(
Gorska-Komplinska K.
,
Zrobek-Sokolnik A.
,
Gorecki R.
,
Michalczyk D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.