Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2000
|
51
|
Tytuł artykułu
Zmiany frakcji azotu tkanki mięśniowej podczas poubojowego dojrzewania
Autorzy
Nowak D.
,
Szacilo K.
,
Korzeniowski W.
Warianty tytułu
EN
Nitrogen fraction changes of muscle tissue during ripening
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso
mieso wolowe
dojrzewanie miesa
miesien najdluzszy grzbietu
frakcje azotu
azot ogolny
azot niebialkowy
azot aminowy
azot bialkowy
oznaczanie
zmiany
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2000
Tom
51
Opis fizyczny
s.393-399,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nowak D.
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Szacilo K.
autor
Korzeniowski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-84236ffd-4246-4bfb-9442-8003d3dc7ebf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.