Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Hodowlany
Rocznik
2010
Tom
78
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Krzyżowanie towarowe jako jedna z metod zwiększenia ilości i poprawy jakości wołowiny
(
Grodzki H.
,
Przysucha T.
)
artykuł:
15 lat Polskiej Federacji Hodowców Bydła i Producentów Mleka
(
Hadzlik L.
)
artykuł:
Mięso - niezbędny składnik diety człowieka?
(
Krzecio E.
)
artykuł:
Wykorzystanie badań z zakresu genetyki molekularnej w produkcji mięsa wieprzowego
(
Korwin-Kossakowska A.
)
artykuł:
Właściwości dietetyczne mięsa różnych gatunków drobiu utrzymywanych w alternatywnych systemach chowu
(
Michalczuk M.
,
Siennicka A.
)
artykuł:
Podstawowe problemy obrotu mięsem - klasyfikacja, monitoring, handel
(
Lisiak D.
,
Janiszewski P.
)
artykuł:
Wspomnienie o Profesorze Bogusławie Barabaszu (1949-2010)
(
Niedziolka J.
)
artykuł:
Czynniki genetyczne i środowiskowe kształtujące wartość rzeźną i jakość mięsa jagnięcego
(
Rant W.
)
artykuł:
Wpływ wybranych dodatków paszowych na jakość wieprzowiny
(
Batorska M.
,
Wiecek J.
)
artykuł:
Kompleksowy system wytwarzania wysokiej jakości wieprzowiny - PQS (Pork Quality System) - współpraca hodowców, producentów i przetwórców
(
Blicharski T.
,
Hammermeister A.
,
Warda A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.