PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w kiełbasie surowej salami luksusowe

Warianty tytułu

EN
Influence of technological treatment on the content of histamine in raw sausage salami luksusowe

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

s.48-53,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Oceny Jakości, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieża Pawła VI nr 3, 71-459 Szczecin
autor
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-807d2ad1-7c88-4b72-b067-8e8f428166cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.