Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2011
|
10
|
Tytuł artykułu
Wołowina rodem z Nipponu
Autorzy
Hartman J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
Londyn
restauracja Nobu
trendy kulinarne
potrawy miesne
mieso wolowe
bydlo wagyu
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Numer
10
Opis fizyczny
s.34-35,fot.
Twórcy
autor
Hartman J.
Restauracja "Nobu" w Londynie, Londyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-7d66b15e-64fb-411a-ab82-e1df3c018581
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.