Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach. Seria: Administracja i Zarządzanie
2010
|
14
|
Tytuł artykułu
Proces wdrażania i funkcjonowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności według normy ISO 22000 w zakładzie przetwórstwa mięsnego
Autorzy
Wysokinska-Senkus A.
Warianty tytułu
EN
The process of implementation and operation of the food safety system according to ISO 22000 in a meat processing plant
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
przetworstwo miesa
zaklady przetworstwa miesnego
systemy zarzadzania
normy ISO 22000
wdrazanie systemu
system HACCP
normy ISO 22000:2005
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach. Seria: Administracja i Zarządzanie
Rocznik
2010
Numer
14
Opis fizyczny
s.131-141,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wysokinska-Senkus A.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-7ccf652c-e59c-41e9-bd4c-a1d38f5b726e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.