Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
2008
|
83
|
12
|
Tytuł artykułu
Mięso - znaczące źródło niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych i kwasów sprzężonych kwasu linolowego w żywieniu człowieka i zwierząt
Autorzy
Jank M.
,
Kulasek G.
Warianty tytułu
EN
Meat - a significant source of essential fatty acids (EFA) and conjugated linoleic acids (CLA) in human and animal diet
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
dodatki paszowe
jakosc
kwasy tluszczowe
mieso
mieso jagniece
mieso wieprzowe
mieso wolowe
modyfikacja skladu kwasow tluszczowych
niezbedne nienasycone kwasy tluszczowe
sklad kwasow tluszczowych
sprzezony kwas linolowy
zrodla kwasow tluszczowych nienasyconych
zywienie czlowieka
zywienie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
Rocznik
2008
Tom
83
Numer
12
Opis fizyczny
s.999-1004,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jank M.
Zakład Dietetyki, Katedra Nauk Fizjologicznych, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa
autor
Kulasek G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-78eebd0f-be19-4e73-8134-84932958f26b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.