Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Nowości w Trepko
(
Malinowska K.
)
artykuł:
Możliwości rozwoju eksportu produktów mleczarskich na rynki krajów trzecich. Cz.2
(
Szajner P.
)
artykuł:
Przewidywane zmiany unijnej polityki i jej wpływ na sektor mleczarski w nadchodzących latach. Cz.I
(
Nitecka E.
)
artykuł:
Kontrola jakości handlowej artykułów mleczarskich przeprowadzana przez IJHARS
(
Bochenska D.
,
Burczy A.
,
Domagala-Wieloszawska M.
,
Kaczkowska A.
,
Kolodziejczyk M.
)
artykuł:
Jakość wody w układach chłodzenia. Cz.I
(
Marjanowski J.
,
Nalikowski A.
)
artykuł:
Średnioterminowe planowanie produkcji wraz z systemem planowania procesów w rozwiązaniu ERP firmy CSB-System
(
Szablewski J.
,
Miller M.
)
artykuł:
Ocena poprawności znakowania opakowań jednostkowych produktów mleczarskich. Znakowanie nieobowiązkowe oraz promocyjny aspekt opakowań jednostkowych wyrobów mleczarskich
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Staniewska K.
)
artykuł:
Profilaktyka zdrowotna wyzwaniem dla przemysłu mleczarskiego
(
Zaremba R.
)
artykuł:
Nowości w branży mleczarskiej na rynku europejskim
artykuł:
Specjalista systemu ERP obecny na seminarium Techmilk 2007
artykuł:
Antymiażdżycowe działanie mleka
(
Cichosz G.
)
artykuł:
Tajemnice wnętrza, czyli jak wybrać kocioł w przemyśle mleczarskim?
(
Morawietz B.
)
artykuł:
Sprzymierzyć się z mlekiem
(
gc
)
artykuł:
Dobrowolne Porozumienie na rzecz rozwoju zbiórki i rycyklingu odpadów poużytkowych po kartonach do płynnej żywności
(
Janikowski W.
)
artykuł:
Uszkodzenia cząstek, kleistość i zbrylanie w proszkach mlecznych
(
Zbikowska A.
,
Zbikowski Z.
)
artykuł:
Pozostałości substancji hamujących w mleku - problem zdrowotny i ekonomiczny
(
Rozanska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.