Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz.1
(
Sutkowski R.
)
artykuł:
Niezawodna instalacja przy użyciu produktów typu Clean Design
artykuł:
Kawałek plastiku znaleziony w serniku?
(
Kasprzyk E.
)
artykuł:
Metody oceny jakości tłuszczów stosowanych do smażenia
(
Watroba A.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Granty unijne dla branży spożywczej
(
Jaworski M.
,
Kaptur K.
)
artykuł:
Techniki analityczne on-line w procesach produkcji żywności
(
Siger A.
,
Dwiecki K.
,
Czubinski J.
)
artykuł:
Większa elastyczność i niższe koszty utrzymania maszyn i linii rozlewniczych
artykuł:
Detekcja GMO w żywności
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
)
artykuł:
Wszechstronne kultury jogurtowe firmy DSM Food Specialties
(
Nuijten S.
)
artykuł:
Żywność dla sportowców badania firmy Carbery
(
Wojaczyk A.
)
artykuł:
Przemysłowa produkcja roślin GM – fakty dokonane
(
Krzystyniak K. L.
)
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna żywności w Polsce
(
Windyga B.
,
Sciezynska H.
)
artykuł:
Kadm w środkach spożywczych – celowość obniżenia limitów
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Starska K.
,
Opoka M.
)
artykuł:
Higiena personelu w produkcji żywości
(
Piepiorka J.
,
Wojtasik-Kalinowska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.