Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2011
|
06
|
Tytuł artykułu
Produkty mleczarskie jako źródło antyoksydantów w diecie człowieka
Autorzy
Cichosz G.
,
Ambroziak A.
,
Kowalska M.
,
Aljewicz M.
Warianty tytułu
EN
Dairy products as a source of antioxidants in human diet
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2011
Numer
06
Opis fizyczny
s.4-8
Twórcy
autor
Cichosz G.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Ambroziak A.
autor
Kowalska M.
autor
Aljewicz M.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-7097e0c5-3e12-42cd-a87d-c892d563f14d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.