Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2003
|
68
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakość mięsa jałówek mieszańców ras czarno-białej x limousine w zależności od klasy otłuszczenia tuszy w systemie EUROP
Autorzy
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
,
Bak T.
,
Matusevicius P.
Warianty tytułu
EN
Quality of meat from carcasses of Black-and-White x Limousine heifers depending on the class of carcass fatness in the EUROP system
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
bydlo czarno-biale
bydlo limousine
mieszance
jalowki
tusze wolowe
otluszczenie
klasyfikacja EUROP
mieso wolowe
jakosc
sklad chemiczny
marmurkowatosc
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci sensoryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2003
Tom
68
Numer
1
Opis fizyczny
s.275-282,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Daszkiewicz T.
Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Wajda S.
autor
Bak T.
autor
Matusevicius P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-69614631-68a3-486f-8436-918592120d7c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.