Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2003
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ suchej masy oraz dodatku inokulantu bakteryjnego i kwasu mlekowego na skład chemiczny i rozkład białka w kiszonkach z koniczyny czerwonej
Autorzy
Pys J. B.
,
Kanski J.
Warianty tytułu
EN
The effect of dry matter, bacterial inoculant and lactic acid addition on the chemical composition and protein degradation in red clover silages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
koniczyna czerwona
zielonka swieza
zielonka przewiednieta
zielonka podsuszona
kiszenie
dodatki kiszonkarskie
kwas mlekowy
inokulanty bakteryjne
sklad chemiczny
zawartosc suchej masy
fermentacja
rozklad bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2003
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
s.285-288,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pys J. B.
Katedra Żywienia Zwierząt, Akademia Rolnicza w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Kanski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-657fbe68-4971-42e4-bf25-0521037cc8e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.