PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 11 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of selected antioxidants on some fat characteristics and sensory quality of raw sausages

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

2

Opis fizyczny

http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue2/art-01.html

Twórcy

autor
  • Institute of Meat Technology, University of Life Sciences in Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-6020a0d5-5f52-4480-afbf-9b5dad8e0208
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.