PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2008 | 11 | 2[157] |

Tytuł artykułu

Wpływ aktywności wody i naprężenia ściskającego na odkształcenie wybranych składników napoju kakaowego w proszku

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Influence of water activity and compressive stress on strain of selected ingredients of instant cocoa

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

11

Numer

Opis fizyczny

s.475-485,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Chemii Żywności, Katedra Chemii, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-586ef5de-64ac-46f2-995c-24024e1ca708
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.