Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2009
Tom
05
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Evaluation of contamination level of mare's milk with selected chlorinated hydrocarbons
(
Swistowska A.
,
Tomczynski R.
,
Politowicz Z.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na długość ciąży krów ras mięsnych
(
Przysucha T.
,
Grodzki H.
)
artykuł:
Characteristics of the European beaver (Castor fiber L.) population in the Tuchola Forest
(
Janiszewski P.
,
Gugolek A.
,
Nowacka D.
)
artykuł:
Serum and tissue concentrations of selected biochemical and mineral compounds in relation to the incidence of balanoposthitis in European bison
(
Dymnicka M.
,
Debska M.
,
Arkuszewska E.
,
Olech W.
)
artykuł:
Wskaźniki hematologiczne i biochemiczne krwi cieląt i ich związek z jakością mięsa
(
Florek M.
,
Litwinczuk Z.
,
Klebaniuk R.
)
artykuł:
Changes in chosen blood plasma biochemical parameters in growing pigs
(
Chmielowiec-Korzeniowska A.
,
Babicz M.
)
artykuł:
Zmienność zagęszczeń i preferencji siedliskowych zajęcy w warunkach obwodu łowieckiego w latach 1998-2008
(
Flis M.
)
artykuł:
Zawartość i rozmieszczenie tłuszczu w tuszach świń rasy hampshire
(
Tereszkiewicz K.
,
Molenda P.
,
Ruda M.
,
Kusz B.
,
Korona R.
)
artykuł:
Wpływ pory roku na użytkowość mleczną dojonych owiec
(
Korman K.
,
Jarzynowska A.
,
Osikowski M.
)
artykuł:
Skuteczność profilaktyki nieswoistej zespołu bezmleczności poporodowej u loch
(
Kotowski B.
,
Kotowski K.
)
artykuł:
Wartość rzeźna i jakość mięsa cieląt różnych ras
(
Florek M.
,
Skalecki P.
,
Kedzierska-Matysek M.
,
Ryszkowska-Siwko M.
,
Domaradzki P.
)
artykuł:
Estimation of morphological composition and physical traits of hatching eggs in the selected meat hen stocks
(
Biesiada-Drzazga B.
)
artykuł:
Wartość rzeźna tusz jałówek i buhajków oraz efekt ekonomiczny uzyskany z podziału ich tusz na elementy kulinarne
(
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
,
Burczyk E.
,
Winarski R.
)
artykuł:
Zastosowanie metody MARS do klasyfikowania zabiegów inseminacyjnych u bydła mlecznego
(
Grzesiak W.
,
Sablik P.
,
Zaborski D.
,
Zukiewicz A.
,
Dybus A.
,
Szatkowska I.
)
artykuł:
Zawartość składników mineralnych w serach produkowanych z mleka plenno-mlecznej owcy kołudzkiej
(
Pakulski T.
,
Borys M.
,
Pakulska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.