Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2011
|
63
|
03
|
Tytuł artykułu
Przekąski mięsne w Polsce i na świecie
Autorzy
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
przetworstwo miesa
przekaski miesne
produkty polskie
produkty zagraniczne
Polska
Azja
Afryka
Europa
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
03
Opis fizyczny
s.28,30-34,fot.,tab.
Twórcy
autor
Krzywinski T.
autor
Tokarczyk G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-5819016a-cba2-4b3f-97d1-0af62b14bda3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.