Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
W poszukiwaniu nowych smaków
artykuł:
Hydrokoloidy polisacharydowe w przemyśle spożywczym
(
Krystyjan M.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Polskie specjały
artykuł:
Nowoczesna ekspedycja pieczywa
artykuł:
Kiełki szansą na zdrowie
(
Mielcarz M.
)
artykuł:
Cukiernicze perły
artykuł:
O chlebie raz jeszcze... Historia chleba
(
Mielcarz M.
)
artykuł:
Ruszwurm Cafe
artykuł:
Najstarszy tort świata?
(
Zurek K.
)
artykuł:
Tłuszcze beztransowe dla piekarstwa i cukiernictwa
artykuł:
Starterowe kultury bakterii DANISCO Biolacta Sp. z o.o.
(
Wybierala A.
)
artykuł:
Transport reczny na małe odległości
(
Jozwiak Z.
)
artykuł:
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXVIII: Chleb mieszany produkowany na żurach
(
Wybierala A.
)
artykuł:
Wspólne centrum
artykuł:
Smak Bałkanów
(
Karud W.
)
artykuł:
Pracownik w stanie wskazującym
(
Bryla R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.