PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 11 | 2 |

Tytuł artykułu

Selected properties of frozen bakery products with an addition of spelt wheat and sorbitol

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

2

Opis fizyczny

http://www.ejpau.media.pl/volume11/issue2/art-02.html

Twórcy

autor
  • Department of Refrigeration and Energetics of Food Industry, Agricultural University in Lublin, Doswiadczalna 44, 20-280 Lublin, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-5484b064-f022-4c7a-91c3-6430fe6a0271
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.