Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
4
|
Tytuł artykułu
Skład chemiczny oraz wybrane cechy jakościowe mięsa kurcząt brojlerów żywionych mieszankami o zwiększonym dodatku aminokwasów i witamin z grupy B
Autorzy
Swierczewska E.
,
Skomial J.
,
Smolinska T.
,
Riedel J.
,
Kaszuba A.
Warianty tytułu
EN
Chemical composition and some sensory traits of meat of broilers fed the mixtures with increased addition of amino acids and B-group vitamins
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
kury Cobb 500
brojlery kurze
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
witaminy grupy B
aminokwasy
wyniki produkcyjne
masa ciala
zuzycie paszy na 1 kg przyrostu
wydajnosc rzezna
tuszki drobiowe
sklad tkankowy
mieso drobiowe
jakosc
miesnie piersiowe
miesnie udowe
sklad chemiczny
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
zawartosc suchej masy
ocena sensoryczna
smak
zapach
barwa
kruchosc miesa
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
4
Opis fizyczny
s.229-234,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Swierczewska E.
Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Skomial J.
autor
Smolinska T.
autor
Riedel J.
autor
Kaszuba A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-546588a2-249b-46fc-b159-18b3e0eee006
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.