Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2011
|
07
|
Tytuł artykułu
Kuchnia przez wielkie K w La Rotisserie. Rozmowa z Pawłem Oszczykiem, jednym z najbardziej nowatorskich kucharzy w Polsce, szefem kuchni Restauracji La Rotisserie...
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zaklady gastronomiczne
restauracje hotelowe
restauracja La Rotisserie
Warszawa
hotel Mamaison Hotel Le Regina Warsaw
wywiady
kucharze
Oszczyk Pawel wywiad
sztuka kulinarna
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Numer
07
Opis fizyczny
s.10-11,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-542b11dc-264f-47ce-bdb8-dd41fc3a0aca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.