Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2009
Tom
12
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Evaluation of selected physico-chemical properties of tvarog produced from extended shelf life milk (ESL)
(
Dmytrow I.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Dmytrow K.
,
Antonowicz J.
)
artykuł:
Quality of kefir produced using ActiveFlora probiotic
(
Mituniewicz-Malek A.
,
Dmytrow I.
,
Jasinska M.
)
artykuł:
Comparison of the stability of buttery aroma in gels prepared with maize or potato starch
(
Bortnowska G.
)
artykuł:
Comparison of the physical and sensory properties of model low-fat mayonnaises depending on emulsifier type and xanthan gum concentration
(
Bortnowska G.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Influence saccharose and artifficial sweeteners on physicochemical properties of maltodextrins solutions with differential value of dextrose equivalents
(
Przetaczek-Roznowska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.